نمک صورتی

نمک صورتی را نمک هیمالیا هم می نامند و همانگونه که از نام این نوع نمک بر می آید، از معادن نمک در دامنه کوه هیمالیا استخراج شده است.
نمک صورتی هیمالیا، دارای رنگ صورتی خیلی کمرنگی بوده و علاوه بر زیبایی خیره کننده، خواص درمانی بسیاری هم دارد که در رابطه با خواص نمک صورتی، بعد ها صحبت خواهد شد.

نمک صورتی هیمالیا دارای عناصر بسیار مفیدی است که شاید این عناصر در هیچگونه از انواع نمک های موجود در بازار وجود نداشته باشد. این عناصر می توانند کلسيم ، منیزیم و از این قبیل را شامل شوند.

ممکن است در بدن هر فردی، عناصری از این دسته کم وجود داشته باشد و می دانید که کمبود بسیاری از مواد در بدن، سبب بروز بیماری های سختی خواهد شد. افراد می توانند با مصرف نمک صورتی هیمالیا، از بسیاری کمبود های بدنی که سبب بروز بیماری های مختلف شده است رهایی یابند.حال که در رابطه با نمک هیمالیا اطلاعاتی به دست آورید، بهتر است پیرامون انواع خواص این نوع از نمک صحبت شود.

موثر در سم زدایی

آب و نمک همواره برای بدن اهمیت حیاتی داشته اند.
آب در سمزدايی بسیار مهم است ولی نمک مانند وسیله نقلیه ای است که اجازه می دهد سم از سلول های سالم وارد جریان خون شده و به این وسیله سم از سیستم بدن خارج شود.
نمک صورتی هیمالیا یک حمل کننده فعال است که ثابت شده نسبت به نمک سفید معمولی در سم زدایی موثرتر است .

کاهش سطح فشار خون

ثابت شده است که نمک صورتی به کاهش سطح فشتر خون کمک می کند و همزمان برای گردش خون مفیدتر است.چون نمک صورتی بسیار بهتر از نمک معمولی جذب گردش خون می شود. می توان از این نمک در دوزهای کوچک برای تنظیم فشار خون و بهتر کردن گردش خون استفاده کرد.

حتما بخوانید  دمنوش های مفيد براي معده درد

میزان مصرف یُد

  • یُد بر عملکرد غدد تیروئید تأثیر می‌گذارد. چون نمک‌ صورتی کمتر از نمک معمولی ید دارد، برای افرادی با کمبود ید خیلی مناسب نیست.
  • ید ماده‌ای معدنی است که بدن برای حفظ عملکرد مناسب غده تيروئيد و متابولیسم سلول به آن احتیاج دارد. منابعی که دارای یُد فراوانند، عبارت‌اند از: ماهی، لبنیات، تخم مرغ و سایر غذاها.
  • نمک‌ یُد‌دار هم از منابع دیگر سرشار از یُد است. تقریبا ۷۵ درصد خانوارها در آمریکا از نمک‌ یُددار استفاده می‌کنند.
  • با اینکه نمک‌ صورتی‌ هیمالیایی نیز دارای یُد طبیعی است، اما میزان یُد آن از نمک‌ یُددار کمتر است؛ بنابراین کسانی که کمبود یُد دارند و نمک‌ هیمالیا مصرف می‌کنند، باید از منابع یددار دیگر نیز استفاده کنند.

میزان مصرف سدیم

  • بااینکه سدیم برای برای حفظ حیات بدن ضروری است، ولی باید مراقب میزان مصرف هر نوع نمکی بود، زیرا بدن به مقدار کمی سدیم نیاز دارد و مصرف زیاد آن اثرات منفی‌ای بر روی سلامتی می‌گذارد.
  • آنهایی که مشکل کبد، کلیه وبيماريهاي قلبي دارند و یا کسانی که دارای منع مصرف سدیم در رژیم غذایی خود هستند، باید میزان مصرف ید بدن‌شان را کنترل کنند و از همه‌ی نمک‌ها، همچنین نمک‌ صورتی‌ هیمالیا، کمتر استفاده کنند.
  • حتی افراد سالم هم باید مراقب میزان مصرف یدشان باشند. گزارشی از مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در سال ۲۰۱۶ اعلام کرد که بیش از ۹۰ درصد کودکان و ۸۹ درصد بزرگ‌سالان بیشتر از نیاز بدن سدیم جذب می‌کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *